1 (3).jpeg

MIJN VERHAAL

Mijn verhaal en hoe alles begon

Ik miste in de moeilijke periodes in mijn leven iemand met wie ik simpelweg kon praten en die mij begreep. Therapeuten gaan voor mij veel te diep, op zoek naar je verleden, etc. Dat paste totaal niet bij mij, hielp mij niet. Ik wilde gewoon mijn ervaringen en problemen die ik op dat moment had met iemand delen en iemand die mij hielp om hiermee om te gaan en vooral om te veranderen. Niet vanuit het verleden maar vanuit het nu. Had ik op die momenten maar iemand gehad die onafhankelijk mijn verhaal kon aanhoren en mij liet inzien hoe ik ermee om kon gaan en kon oplossen.

 

In mijn zakelijk leven heb ik lange tijd ook een eigen coach gehad. Goh, wat was dat lekker. Je kon over van alles praten zonder dat daar een waardeoordeel aan werd gegeven. Het heeft mij geholpen situaties van een andere kant te bekijken, betere keuzes te maken en je daardoor beter te voelen.

 

Ik heb jarenlange ervaring als zakelijk coach en heb met heel veel mensen heel persoonlijke gesprekken gevoerd. Ik heb in 2020 mijn hart gevolgd en ben vanuit mijn intrinsieke motivatie om andere mensen te helpen, mijn eigen life coach praktijk begonnen. Nu kan ik nog meer mensen helpen door tijdig de juiste inzichten en handvatten te geven.

Wat maakt mij uniek?

Ik ben een positief ingestelde en enthousiaste coach. Humor is belangrijk, ondanks de ernst van sommige situaties moet er wel gelachen kunnen worden. Ik ben pragmatisch, heb geen vaste structuur of proces omdat jij bepaalt, omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als wij met elkaar praten. Ik heb een broertje dood aan nietszeggende en vage kreten als “Haal het beste in jezelf naar boven”, “De beste versie van jezelf worden” en “In je kracht komen te staan”. Ik behaal de resultaten door aanwezig te zijn in je leven gedurende de hele tijd dat we samenwerken, waar je 365 dagen per jaar 24/7 toegang tot mij hebt. Maar ook doordat ik je committed hou en direct ingrijp wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt.

Jij staat op nummer 1

Zoals veel bij mij niet standaard is, is ook mijn praktijk en mijn aanpak niet standaard. In plaats van een kil en zakelijk kantoor stap je bij mij in een ruimte waar jij op de eerste plaats staat en waar jij bepaalt. Waar heb jij op dat moment behoefte aan? Wil je in de lekkere fauteuils ploffen, dan doen we dat. Wil je actiever zijn, dan gaan we aan de bartafel zitten. Voel je je ongemakkelijk als we zo stijf zitten en praat je gemakkelijker als we geen oogcontact hebben, dan gaan we wandelen, een potje darten of zelfs een balletje trappen. Het kan allemaal: jij bepaalt.

Ben ik voor jou de juiste coach?

 

Ja, als jij:

 • openstaat voor veranderingen

 • wilt groeien (leven)

 • graag wilt lachen tijdens de coaching

 • meer passie wilt in je relatie (leven)

 • spiegels en inzichten wilt krijgen

 • directe communicatie op prijs stelt

 • met je neus op de feiten gedrukt wilt worden

Nee, als jij:

 • niet aan jezelf wilt werken

 • niet in coaching gelooft

 • geen verantwoordelijkheid wilt nemen

 • verbetering in je leven niet nodig vindt